ΠΟΙΟΤΗΤΑ & ΦΡΕΣΚΑΔΑ
ΨΩΜΑΚΙΑ ΜΕ ΣΟΥΣΑΜΙ

Κάθε μέρα, τα εστιατόρια BURGER KING® παραλαμβάνουν τα αποκλειστικά δικά τους ψωμάκια με σουσάμι από το αρτοποιείο της γειτονιάς τους. Οι υπάλληλοι του εστιατορίου επιθεωρούν κάθε προϊόν για να είναι βέβαιοι ότι τα ψωμάκια παραδίδονται σε άριστη κατάσταση. Τα ψωμάκια μας με σουσάμι είναι πάντα φρέσκα, ποτέ κατεψυγμένα.

ΕΤΣΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΑΣ

Για να εξασφαλιστεί ότι κάθε εστιατόριο BURGER KING® λαμβάνει φρέσκα προϊόντα, συνεργαζόμαστε με τοπικούς διανομείς, γεγονός που μας επιτρέπει να σερβίρουμε ό,τι πιο φρέσκο στους επισκέπτες μας. Κάθε μέρα οι υπάλληλοι των εστιατορίων κόβουν και ετοιμάζουν το φρέσκο τραγανό μαρούλι, τις ώριμες ντομάτες και τα κρεμμύδια μας.

ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΑΡΟΥΛΙ ΜΑΣ

Το μαρούλι iceberg φθάνει στα περισσότερα εστιατόριά μας ως ένα τραγανό κεφάλι, ενώ κατά τη διάρκεια της μέρας το πλένουν και το ετοιμάζουν για σάντουιτς.

ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΜΑΣ

Τα κρεμμύδια μας αποστέλλονται ολόκληρα σε κάθε εστιατόριο BURGER KING® . Κάθε μέρα κόβονται και ετοιμάζονται για σένα.

100% ΒΟΔΙΝΑ ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ

Καθένα από τα αποκλειστικά μας μπιφτέκια φτιάχνεται μόνο με 100% βοδινό. Όλα τα μπιφτέκια ψήνονται σε σχάρα κατοχυρωμένη στα εστιατόρια BURGER KING® και μετά μαγειρεύονται σε φωτιά. Το ψήσιμο στη σχάρα διαρκεί 2 έως 3 λεπτά ανάλογα με το μέγεθος και το πάχος του μπιφτεκιού.

ΧΟΝΤΡΕΣ ΦΕΤΕΣ ΜΠΕΪΚΟΝ

Το μπέικόν μας καπνίζεται φυσικά με καρυδιά και ξύλα και δεν καταψύχεται ποτέ. Κάθε πρωί οι υπάλληλοι του BURGER KING® ετοιμάζουν το μπέικον για σερβίρισμα καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας.